Cultuur en Sport Reitdiep

Doel van de commissie C&S

Wij zijn de commissie Cultuur & Sport Reitdiep (C&S) en ons doel is dat wijkbewoners elkaar op een ongedwongen manier ontmoeten waarbij zij hun talenten ontdekken en delen. Talent in de ruimste zin van het woord: heb je nog nooit een zaag of hamer vastgehad, maar lijkt het je wel leuk? Kom dan naar de werkplaatsactiviteiten, want ook jij hebt talent! C&S Reitdiep is er voor jong en oud. Het is onze droom dat senioren en junioren in de wijk met elkaar plezier beleven en van elkaar leren. Een voorbeeld: beeldhouwen met speksteen vinden kinderen erg leuk, maar volwassenen net zo goed. Dus aarzel niet en doe mee!


Activiteiten van de commissie

algemeen: We bieden korte modules aan ( 5 of 6 keer) op sportief en cultureel gebied. Doordat er veel regulier sportaanbod is gekomen, is ons aanbod nu voornamelijk creatief. Wij zijn daarbij afhankelijk van talent in de wijk dat bereid is dat te delen en we zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Dus mocht je een idee hebben, meld het bij ons en wie weet word jij een van onze nieuwe begeleiders! Uiteraard helpen we je bij de organisatie, de PR enzovoort.


Begeleiding

Als commissie C&S zijn we vooral bezig met de organisatie. Het echte werk wordt gedaan door vrijwilligers die de vaste modules begeleiden: drie commissieleden aangevuld met een groep enthousiaste vrijwilligers. Met elkaar doen we dat met veel plezier en inzet. Sommigen van ons hebben een creatief beroep, anderen niet, maar we zijn wel handig en zetten ons graag in voor de wijk. Daarbij is het enorm leuk om te zien met hoeveel plezier medebewoners hun creatieve en sportieve talenten ontdekken!


Kosten

We vragen een bescheiden bijdrage voor de activiteiten, voor de aanschaf van de materialen en nieuw gereedschap. Ben je geen lid van de bewonersvereniging, dan ben je ook van harte welkom. Alleen betaal je dan een toeslag van 20%. Een moduleprijs van 20 euro wordt dan dus 24 euro.


Aanmelding voor een module

Aanmelden kan via het contactformulier.


Leden van de commissie

  • Marjolijn de Wijk: voorzitter
  • Leanne Nieuwenhuis: voor al je vragen over bestaand of nieuw aanbod
  • Jan-Hendrik Koelers: penningmeester C&S
  • Nel Leertouwer: beheer Rietvogel, communicatie en beheer FB-pagina C&S


Actueel Nieuws

Klik hier voor het actuele aanbod.


Contact

Voor vragen met betrekking tot de aangeboden activiteiten of ideeën die je hebt en dit als activiteit wilt aanbieden, laat ons dit dan weten via het contactformulier.