Terug naar Duurzaamheid Reitdiep

De commissie en de visie op duurzaamheid

De duurzaamheidscommissie is gestart met de ambitie om de Reitdiepwijk de duurzaamste wijk van Groningen te maken. De wijkenergievisie van 2019 kunt u hier lezen.

De huidige trekkers van de duurzaamheidscommissie zijn:

Thanh Punt (voorzitter) energie delen met buren, mobiliteit, warmtecamera
Chris Hartsema technische vraagbaak warmtepompen en energiebesparende aanpassingen in huis
Menno Kloosterman contactpersoon collectieve warmtevoorziening
Raymond Dagelet energie delen met buren, zonnepanelen, mobiliteit
Klaas Galama warmtepompen, windenergie

Vacature: Communicatietalent gezocht!
De duurzaamheidscommissie heeft het afgelopen jaar een nieuwe samenstelling gekregen. Hoewel het reuzegezellig is, missen we een communicatieheld. Iemand die ons helpt om alles wat wij doen goed, helder en met humor richting de wijk te communiceren. Concreet kun je denken aan het beantwoorden van de mail, het beheren van de Facebookpagina, het maken van uitnodigingen en verslagen van de evenementen en het opstellen van deze nieuwsbrief. 

Momenteel krijgen we ondersteuning van Grunneger Power. Mocht je het leuk vinden om aan de slag te gaan maar nog niet zo veel ervaring hebben, maak dan vooral van de gelegenheid gebruik om te leren en in je rol te groeien. We overleggen 1x per maand in het wijklokaal onder het genot van wat lekkers. Afhankelijk van het aantal activiteiten ben je zo’n 2 tot 4 uren per week bezig. 

Kom je kennismaken? Mail ons op duurzaamreitdiep@gmail.com of loop op woensdagavond bij Thanh binnen in het wijklokaal tussen 20:00 en 21.30u. Hopelijk tot snel!

Heb je vragen? Neem dan contact op met de commissie via: duurzaamreitdiep@gmail.com.


Reitdiep-Wijkenergievisie-

Duurzaam-magazine-16pag-los-druk-corr-20-11