Terug naar Duurzaamheid Reitdiep

Contact

Neem contact op met de Commissie Duurzaamheid Reitdiep via onderstaand formulier.

   

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht


  Meedenken over verduurzaming van onze wijk? Graag!

  Elke woensdagavond om 20.00u zijn we aanwezig in het wijkgebouw (Joeswerd 22). Je kunt ons ook mailen via duurzaamreitdiep@gmail.com 


  Vacature: Communicatietalent gezocht!
  De duurzaamheidscommissie heeft het afgelopen jaar een nieuwe samenstelling gekregen. Hoewel het reuzegezellig is, missen we een communicatieheld. Iemand die ons helpt om alles wat wij doen goed, helder en met humor richting de wijk te communiceren. Concreet kun je denken aan het beantwoorden van de mail, het beheren van de Facebookpagina, het maken van uitnodigingen en verslagen van de evenementen en het opstellen van deze nieuwsbrief. 

  Momenteel krijgen we ondersteuning van Grunneger Power. Mocht je het leuk vinden om aan de slag te gaan maar nog niet zo veel ervaring hebben, maak dan vooral van de gelegenheid gebruik om te leren en in je rol te groeien. We overleggen 1x per maand in het wijklokaal onder het genot van wat lekkers. Afhankelijk van het aantal activiteiten ben je zo’n 2 tot 4 uren per week bezig. 

  Kom je kennismaken? Mail ons op duurzaamreitdiep@gmail.com of loop op woensdagavond bij Thanh binnen in het wijklokaal tussen 19.30 en 21.30u. Hopelijk tot snel!