Wijkbuitendag en jubileumfeest

Zaterdag 22 juni

Op zaterdag 22 juni vieren we het 20-jarig jubileum van de Wijkvereniging Reitdiep. Deze feestelijke dag zal in het teken staan van talent. Daarom vragen we alle wijkbewoners dit (verborgen) talent met ons en de rest van de wijk te delen. Doe daarom mee aan één of meerdere van onderstaande activiteiten en laat zien wat je kan!

MASTERCLASS VAN EEN LID VAN KUNSTKRING DE PLOEG! 

Wil je ook leren kijken en schilderen als een schilder van kunstkring De Ploeg? Volg dan deze exclusieve masterclass van Aly van der Wal, kunstschilder bij Groninger Kunstkring De Ploeg! Er wordt gewerkt met houtskool en acrylverf.

De masterclass zal bij mooi weer plaatsvinden op de dijk, rondom de boerderij van Hoogweg 13. Bij slecht weer kan er gewerkt worden in de boerderij.

Vanaf 12 jaar, €10 p.p. (betaling vooraf, per bank)
Er is plek voor maximaal 10 personen per ronde, dus wees er snel bij, want vol = vol! 
Ronde 1 van 10:00 tot 12:30 uur 
Ronde 2 van 13:00 tot 15:30 uur

EEN PODIUM VOOR JOUW TALENT!

Heb jij een bijzonder talent op het gebied van muziek, straattheater of dansen? Schrijf je gedichten en/of draag je deze met passie voor? En zou je dit graag laten zien aan of willen delen met je wijkbewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou, ongeacht je leeftijd! Wij bieden jou een podium om je kunsten te vertonen

Zeker als er ook een link is met onze wijk (denk daarbij aan water of groen/natuur).

Mocht je bepaalde zaken nodig hebben (zoals bepaalde materialen oid), laat het ook vooral weten. We gaan dan samen kijken hoe we jouw talent het beste tot zijn recht kunnen laten komen. Wil je eerst meer informatie, of heb je vragen, stuur ons dan ook gerust een mail via onderstaande knop!

LEVER JOUW EIGEN REITDIEP KUNSTWERK IN VOOR EEN HEUSE EXPOSITIE IN SEPTEMBER!

Dit mag een schilderij, knutselwerk, foto of elke andere kunstvorm zijn van of over onze mooie wijk. Wees creatief!

Op 22 juni kan je het kunstwerk afgeven bij de stand. Deze is te vinden op de groenstrook tegenover de groene enclave (Barwerd – Hoogeweg – Prof. Uijlkensweg). Begin september worden alle werken tentoongesteld op een nader te bepalen locatie.

Alle leeftijden mogen meedoen! Heb je nog vragen? Stuur deze dan naar activiteiten@reitdiepwijk.nl