Kidsclub

Sinds 2021 bestaat er een Kidsclub in onze wijk, bestaande uit Ria, Neo en Lumen.

De Kidsclub organiseert regelmatig diverse activiteiten en workshops in het wijklokaal ‘de Rietvogel’. Deze vinden vaak op donderdagmiddag plaats. De Kidsclub is opgericht in coronatijd, wat best wel spannend was. Inmiddels hebben we al meer dan 40 leuke middagen gevuld met activiteiten zoals appeltaartjes bakken, bonbons maken, porselein beschilderen, superhelden tekenen en stopmotion-filmpjes maken.

Verschillende activiteiten

De activiteiten worden afgestemd op de behoefte en ideeën van de kinderen en verschillen dus per week. Zo hebben we samen Thanksgiving gevierd, maar hebben we de kinderen ook Leren Programmeren. Daarnaast organiseren we ieder jaar een aantal terugkerende activiteiten, zoals een Escape Game, het Spookhuis tijdens Halloween of paaseieren zoeken die de Rommelpaashaas in het Lentebos heeft achtergelaten. We zorgen altijd voor wat lekkers en soms spelen we gewoon spelletjes of gaan we darten of sjoelen. In ieder geval is het altijd een groot feest!

Blijf op de hoogte van de activiteiten

Via onze Facebook en Instagrampagina laten we weten dat we iets organiseren, dus meld je hiervoor aan en mis niets. Wil je direct op de hoogte worden gehouden, dan kan je je ook aanmelden voor de Whatsapp groep. Je krijgt dan altijd bericht!

Aanmelden

In een aantal gevallen moeten de kinderen van tevoren worden aangemeld en  soms is er een minimumleeftijd, maar dat is niet altijd het geval.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Kidsclub via 06-38 709 736. We hopen nog heel veel kinderen blij te maken!