Duurzaam Reitdiep

De Reitdiepwijk is op weg om de duurzaamste wijk van Groningen te worden. Hoe? En wat de voordelen zijn voor jou als bewoner? Je leest er alles over in deze speciale duurzaamheidskrant, waarin we de activiteiten van de duurzaamheidscommissie in het zonnetje zetten. En dat niet alleen: we hebben ook een aantal inkoopacties en duurzame activiteiten georganiseerd. Zo profiteren we samen van een duurzaam Reitdiep!

Samen met de gemeente Groningen en energiecoöperatie Grunneger Power zoekt de duurzaamheidscommissie naar de beste energiebesparende maatregelen, zodat Reitdiep straks inderdaad de duurzaamste wijk van Groningen is. En wat is er al veel gebeurd.

Tot nu toe zijn er twee mogelijke oplossingen om van het aardgas af te gaan: de beoogde collectieve oplossing is een klein warmtenet voor de noordelijke eilanden, de individuele een (hybride) warmtepomp. In deze krant worden beide opties gepresenteerd en vind je meer informatie over de inkoopactie voor warmtepompen en zonnepanelen. In deze krant worden beide opties gepresenteerd. Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen? Stel ze gerust. Aan elkaar, en aan de Duurzaamheidscommissie Reitdiep. Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Duurzaamheidscommissie Reitdiep

Download hier de speciale duurzaamheidskrant