ReitdiepPOP 2023; een bruisend en feestelijk weekend!

Op 15 en 16 september 2023 was het winkelplein aan de Reitdiephaven weer het toneel van het langverwachte ReitdiepPOP wijkfeest. Het evenement bracht de wijk samen in een sfeer van muziek, gezelligheid en saamhorigheid.

Op de vrijdagavond, gehuld in de meest foute outfits, dansten de feestgangers op hun guilty pleasures, gebracht door de Dj’s van “Proud 2B Fout”. Zaterdag bracht overdag een divers programma met optredens van lokale talenten, waaronder IKC de Rietzee en de Muziekfabriek. Kinderen konden genieten van allerlei activiteiten, van schminken tot het versieren van canvas tassen.

Het hoogtepunt van het weekend was de TOF! Partyband, die zorgde voor een ongekende dosis energie en enthousiasme onder het publiek. Het festivalterrein bruiste van positieve energie.

Het succes van ReitdiepPOP 2023 was te danken aan de inzet van talloze vrijwilligers en de betrokkenheid van de wijkbewoners. Lokale ondernemers droegen bij door sponsoring en faciliteiten beschikbaar te stellen. De vraag naar een vervolg op ReitdiepPOP was alom aanwezig en plannen voor toekomstige edities zijn al weer gesmeed. Dit wijkfeest is niet alleen een muzikaal evenement, maar ook een gelegenheid om de wijk te verbinden en lokale trots te vieren.

Op naar ReitdiepPOP 2024! 

Muzikale groeten van het bestuur, 

Marco, Patrick en Mike

Wil je nog even nagenieten van dit mooie evenement of ben je juist benieuwd wat voor gezelligheid je hebt gemist? Bekijk hieronder dan de prachtige foto’s die zijn gemaakt door Arie van der Meer van FotostudioAM.