MEET & GREET -update-

“Meet & Greet” -update-
Op zondag 18 Maart staat het Winkelplein Reitdiephaven in het teken van verbinden en ontmoeten, letterlijk “Meet &Greet” je (nieuwe) wijkbewoners.
Wij willen graag alle ondernemers, mensen die cursus, workshops etc geven die wonen en werken in de wijk Reitdiephaven de ruimte en de gelegenheid geven om zichtbaar te zijn en te worden. Wat doet je (nieuwe) buurman/ buurvrouw nu eigenlijk?
Inmiddels zijn er al diverse ondernemers, die zich (kosteloos) hebben aangemeld om zichzelf te gaan presenteren.
Er zal een grote tent op het plein zijn waar Harbourkidz een grote modeshow zal geven, en de andere winkelplein-ondernemers zijn hier ook in aanwezig om daar hun activiteiten, handel etc. te presenteren.
Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, kunnen we een beter beeld neerzetten hoe we de verdere presentatie en opstelling gaan invullen.
We zien het voor ons om in een informele sfeer het plein zo op te bouwen en in te richten dat we met elkaar kunnen kennis maken, koffie kunnen drinken, gebakjes kunnen eten, je kunde kunt laten zien, een spelletje kunt spelen. Of zelfs handel kunt bedrijven. Met andere woorden; ” MEET & GREET ” je (nieuwe) buurt/wijkbewoners! Dit aan (jouw) tuintafel, een marktkraam, statafel, op een pallet (om maar wat te noemen..)
Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken en jezelf aan je buurtgenoten te presenteren, meld je dan z.s.m. aan bij MASH via info@mashgroningen.nl.
Alle info omtrent deze dag kun je verkrijgen bij Dio drogist “de Haven” (bij Marco) dehaven@readshop.nl of bij MASH (Marcia)
We zijn nu druk met plannen, dan kunnen we een plek voor je reserveren. Omdat het voor ons een 1e keer is om dit te organiseren, zullen de verdere uitwerkplannen ook tzt volgen!
Met vriendelijke groet,
Namens de ondernemers Winkelplein Reitdiephaven,
Marcia Hilboesen
MASH
Reitdiephaven 245
9746 RD Groningen
050-2804715