Masterclass portretfotografie

Je kan je nu inschrijven voor de Masterclass Portretfotografie!
Deze Masterclass wordt gehouden op 20 en 27 januari van 19:00 uur tot 22:00 uur in het Reitdiep wijklokaal en is bedoeld voor de wijkbewoners die zich meer willen ontwikkelen in het portretteren van mensen.
Niet alleen de instellingen van je camera worden besproken, maar ook hoe je de mensen voor je camera op hun gemak stelt om zo jouw portretfoto’s nóg mooier te maken. Een mooie foto hoeft namelijk niet alleen afhankelijk te zijn van je fotoapparatuur.
Aan de hand van jouw opgebouwde kennis ga je tijdens deze Masterclass met je eigen camera een aanwezig model fotograferen met behulp van diverse licht opstellingen.
Het is de bedoeling dat je in het bezit ben van een digitale spiegelreflex camera of systeemcamera waarmee je de instellingen handmatig kunt aanpassen. Ook vraag ik je een aantal foto’s die je zelf hebt gemaakt mee te nemen zodat we deze kunnen bespreken (het liefst geprint).
Lijkt het je leuk?  Wacht niet te lang en schrijf je in door een mail te sturen naar masterclassfotografie@gmail.com met daar in het volgende vermeld:
Naam, adres, telefoonnummer en welke camera je hebt

Hopelijk tot dan! Groet, Yorick