Spooktocht Reitdiepwijk

(!) Wegens het hoge aantal aanmeldingen voor de spooktocht hebben we vanaf nu een wachtlijst ingesteld. We gaan puzzelen met de planning, wie weet komt er nog ruimte bij. Je kunt je nog aanmelden maar komt dan op de wachtlijst. (!)

Wil je als spook nog meedoen of kun je schminken, daarvoor is geen wachtlijst stuur dan even een mailtje naar info@spooktochtreitdiepwijk.nl

Beste wijkbewoner,
Durf jij het aan om zaterdag 28 oktober as. mee te doen met de Spooktocht Reitdiepwijk 2017?

Schrijf je dan nu in via de link hieronder. Een groep mag uit maximaal acht deelnemers bestaan, waarvan tenminste één deelnemer een volwassene is, de minimumleeftijd is zes jaar. Kleine groepen zullen worden samengevoegd.

Het Aanmeldformulier vind je hier

De tocht zal plaatsvinden tussen 18.30 uur en maximaal 22.00 uur en duurt per groep ongeveer 30 minuten. In de planning zullen we proberen rekening te houden met de leeftijd van de kinderen.
Doe het snel want er is maar ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Nu alvast griezelen? Bekijk dan deze video ….als je durft…. Voor deze video geldt een kijkwijzer advies, maar dat laten we aan uzelf over!

Wil je als vrijwilliger/spook meehelpen, stuur dan een mail naar info@spooktochtreitdiepwijk.nl Hoe meer zielen hoe meer ‘vreugd’….

Met griezelige groet,

De beul van Reitdiepwijk