Vrijwilligers Avond4daagse Reitdiepwijk en de ReitdiephavenRun

START-RUNNING ReitdiephavenrunDe avond4daagse Reitdiepwijk en de ReitdiephavenRun zijn twee evenementen in onze wijk die al een aantal jaren grote aantallen deelnemers trekken. Veel bewoners ook de kinderen beleven er veel plezier aan.
Beide evenementen worden georganiseerd door vrijwilligers uit onze wijk. Zonder de inzet van die vrijwilligers kunnen deze evenementen niet bestaan. Vrijwilligers zijn actief op de dag zelf. Zij helpen bijvoorbeeld bij de inschrijving, opbouw van het parcours of als verkeersregelaar. Ook bij de voorbereiding zijn vrijwilligers actief. Denk daarbij aan het regelen van de vergunningen, publiciteit financiën, draaiboek en het werven van vrijwilligers.

Kijk en over dat laatste moeten we het nu even hebben. Wij zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen met bovengenoemde klussen!

De avond4daagse Reitdiepwijk is van 14 t/m 17 mei. De ReitdiephavenRun op 27 mei.
Heb jij tijd om samen met ons deze evenementen weer tot een succes te maken mail dan even naar
Avond4daagsereitdiep@gmail.com

Geef even aan wat je wilt doen en op welke dagen je beschikbaar bent. We hebben met name veel verkeersregelaars nodig! Heb je daar geen ervaring mee. Geen probleem. Je volgt daarvoor een korte cursus via internet.

Bij de avond4daagse duren de werkzaamheden van ongeveer vijf tot acht uur.
Bij de ReitdiephavenRun op zondagmorgen 27 mei tussen negen en een uur voor ondersteuning wedstrijdsecretariaat en uitreiking prijzen. Of tussen half elf en één uur als verkeersregelaar.